TALLER D’ESMENES: APRENEM A DEFENSAR ELS NOSTRES DRETS I A ESMENAR TEXTOS LEGISLATIUS

taller d'esmenes de la fedcac

11707940_516471098516298_3338951501023154222_o-1

APRENEM A DEFENSAR ELS NOSTRES DRETS I A ESMENAR TEXTOS LEGISLATIUS

L’Ajuntament de Barcelona va aprovar el passat 6 de maig, amb nocturnitat i alevosía, un pla urbanístic amb un clar objectiu electoralista i moralista, menyspreant el treball fet per el Grup de Benestar i drogodependencies del mateix ajuntament conjuntament amb el tercer sector i els diferents partits polítics.
El Sr. Trias va decidir així trencar amb el pacte que tenien tots els partits de no utilitzar les polítiques de drogues de forma electoralista i d’aquesta forma l’únic que ha demostrat és que no ha sabut gestionar la regulació de les associacions cannabiques ha provocat una proliferació, un descontrol i una alarma social sense sentit sense aportar cap solució ni resposta a la realitat social de la ciutat de Barcelona.
Es per això que celebrem que sembla ser que el nou ajuntament si creu en polítiques participatives i està disposat a treballar conjuntament amb les federacions cannabiques per aconseguir una regulació que respecti el drets i llibertats individuals, aporti seguretat jurídica i ens permeti seguir treballant per un canvi en matèria de polítiques de drogues.
Tot i així, tenim dos mesos per a respondre a l’anunci del Sr. Trias. El pla Urbanístic que va presentar te l’objectiu de tancar el 80% de totes les associacions cannabiques a Barcelona de forma que només quedarien obertes 11. És important aprendre a defensar-nos i es per això que des de la FEDCAC us convidem a participar al TALLER ESMENES.
En aquest taller aprendrem a fer ESMENES, per tant aprendrem a donar una resposta als textos legislatius que considerem injustos, a demanar una modificació en documents oficials. Per a això, hem convidat professionals de diferents àmbits i tot i que ens centrarem en les esmenes del Pla urbanístic de Barcelona tota la informació és traslladable i aplicable a altres normatives que están sorgint per tot el territori català.
El taller té una durada màxima de dues hores, amb una petita presentació del panorama polític actual, el Taller amb exemples i torn de preguntes. Els participants rebran material i informació que podran endur-se per a treballar les seves esmenes de forma individual.
La FEDCAC és una entitat sense afany de lucre que treballa per un canvi legislatiu i polític que permeti una regulació integral del accés al cànnabis. Per aquest motiu les activitats i serveis de la federació son casi sempre gratuïts, no obstant aquest taller té un preu simbòlic de 20 euros per a cobrir sobretot les despeses de material. Aquest taller està obert tant a associacions com a persones individuals. (Les associacions federades tenen descompte, contactan’s)
Us convidem a participar a aquest taller i conjuntament treballar per defensar els nostres drets i fer unió. No dubteu en contactar-nos per a rebre més informació.
Es recomana fer el pagament el més aviat possible per així rebre la informació necessaria i el material abans de començar el taller.
Un cop realitzat el pagament, rebreu per email documents per a poder començar a preparar les vostres esmenes si així ho voleu. D’aquesta forma, si teniu dubtes els podreu resoldre el mateix dia del taller i fins i tot sortir amb les vostres esmenes fetes!
US ESPEREM COMPANYS!
Aquest es l’Event al facebook.
Obert a totes les entitats i persones.
No dubteu en contactar-nos per a més informació.
FEDCAC

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Conoce nuestro Manual de Buenas prácticas