Suport al Club Cannem Mil·lenari y als seus socis. Us esperem a Sant Cugat!

club cannem millenari sant cugat #OpenCannem

cannem millenari

El Club Cannem va obrir les seves portes fa dos mesos i des de llavors l’assetjament veïnal i policial ha estat constant. Els socis terapèutics del Club Kali, un cop aquest va ser tancat per raons polítiques, veient-se desemparats sense tenir accés a una substància que millora clarament la seva qualitat de vida varen decidir unir-se un cop més per formar el nou club: Associació Cannem Mil·lenari.

Entenen la seva situació i la seva necessitat, des del principi la FedCac els va recolzar i els va guiar en el seu projecte basat en la reducció dels riscos associats al consum del cànnabis, creant un espai de consum on els socis i usuaris terapèutics puguin recollir una substància de qualitat, revisada i amb assessorament i seguiment mèdic. El seu projecte està especialment destinat als socis terapèutics de l’anterior club i és per això que es va escollir la ubicació a la zona de Can Magi, ja que el president de l’associació té problemes de mobilitat i habita precisament a la cantonada del mateix carrer.

Un petit grup de veïns del bloc varen reaccionar de forma absolutament irracional, causat per prejudicis i falta de comprensió i coneixement de les activitats de les associacions cannàbiques i han aconseguit mobilitzar l’associació de veïns. Els socis del club Cannem des del principi han intentat empatitzar amb aquests veïns, intentat dialogar amb ells i demostrar-los la seva bona voluntat i les seves intencions. No obstant això, ha estat impossible fer aquest apropament, tot i que els socis han fet tot el possible per a buscar solucions i han exposat el seu projecte a l’ajuntament i a l’associació de veïns.

El club cannem va començar les seves activitats amb totes les llicències pertinents i respectant la legalitat. Per tant, les actuacions de l’ajuntament per a tancar una associació legalment constituïda és un greuge molt important. Quan hi ha problemes de convivència veïnal, la responsabilitat de l’ajuntament és fer una feina de mediació i de pedagogia, no pas donar suport de forma electoralista només un sector del barri, estigmatitzant de nou els usuaris de cànnabis i actuant de forma absolutament il·legal.

La Fedcac juntament amb el Club Kali estan instant l’ajuntament de Sant Cugat a regular les associacions cannàbiques des de fa mes de dos anys per evitar precisament situacions d’irregularitats i malestar veïnal. El nostre principal interès és la perfecta convivència entre tots els ciutadans i aconseguir reduir els problemes relacionats amb el consum de drogues. Les associacions cannàbiques aporten solucions realistes i treuen el cànnabis del carrer. Tot plegat, el barri es veu beneficiat, ja que s’acaba el narcomenudeig i el consum al carrer, de forma que els menors no tenen accés a la substancia, ni tan sols visual i els usuaris de cànnabis tenen un accés segur i privat a la planta.

Actualment els socis estan en assemblea permanent ja que es troben en amenaça constant de tancament. La policia té ordres d’utilitzar la força si és necessari, però nosaltres som gent pacifica i per això us demanem el vostre suport. Aquest DIMECRES 23 de setembre a les 11: 30 ens reunirem tots davant la seu del CLUB CANNEM a Sant Cugat del Vallés C/ Adria Gual nº10 per a recolzar-los i per a donar la nostra opinió sobre la necessitat d’una regulació integral del cànnabis.

Estan convidades totes les persones que se sentin identificades amb aquesta causa o lluitin en contra de les injustícies i pels nostres drets i llibertats individuals, les diferents entitats del sector cànnabis, les dues federacions, els diferents partits polítics, i per descomptat tots els veïns i veïnes del barri de Can Magi.

Estem vivint temps de canvis, de revolució, el motor som el poble i la força ens la dóna la unió!

US ESPEREM!

Segueix l’Event al Facebook

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Conoce nuestro Manual de Buenas prácticas