ÉS A LES NOSTRES MANS!

es a les nostres mans fedcac catfac votacion 27 septembre cannabis regulacio associacions cannabiques som el que cultivem

ÉS A LES NOSTRES MANS!

 

Les dues federacions d’associacions cannàbiques de Catalunya, CatFAC i Fedcac, fan pública avui una campanya per fomentar la participació de totes les persones a les properes eleccions del 27 de setembre. Sota el lema, és a les nostres mans, la comunitat cannàbica anima a entendre que en cada procés electoral ens hi juguem molt sobre el nostre dia a dia i cal decidir perquè no decideixin per nosaltres.

Les dues federacions d’associacions cannàbiques, dins de la campanya “Som el que Cultivem”, han intensificat les iniciatives de mobilització política de la població oferint més informació sobre allò que diuen els partits polítics en relació al cànnabis i a les polítiques de drogues en general, participant en debats electorals i animant a totes les persones a anar a votar.

Tant la CatFAC com la Fedcac entenem que una jornada electoral ja no cobreix les expectatives de participació que avui en dia demanda la ciutadania. Ni és correspon al model de gestió pública que volem. És justament per això que es fa imprescindible participar, votar i expressar la necessitat d’aconseguir un sistema de gestió pública que permeti la participació participada de la societat civil de manera permanent. Les persones usuàries de cànnabis som ciutadanes, som treballadores, tenim responsabilitats familiars, generem cultura, fem xarxa amb altres moviments socials i ens preocupem pel nostre entorn amb la voluntat de transformar tot allò que no ens agrada.

Aquest diumenge dia 27 tens una cita amb les urnes, tens una oportunitat més de dir la teva sobre com t’imagines el futur, tens l’oportunitat de decidir i és a les teves mans!

No et quedis a casa!

Ja saps qui defensa els teus drets, fes-los valer!

Sumem, sortim, participem i fem d’aquest món un de lliure i just!

Som el que cultivem.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Conoce nuestro Manual de Buenas prácticas