El Club Kali de Sant Cugat presentarà un nou recurs contra el precinte policial

Imatge de l'escorcoll dels Mossos d'Esquadra / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge de l’escorcoll dels Mossos d’Esquadra / Foto: Mossos d’Esquadra

El Club Kali presentarà un nou recurs contra el precinte policial que manté tancada la seva seu, ubicada a Sant Cugat. Tot i que la junta de l’associació espera que el recurs no prosperi, aquest tràmit permetrà presentar un recurs d’alçada per portar el cas a una instància judicial superior.

La seu del Club Kali està precintada des de l’escorcoll el juliol passat dels Mossos d’Esquadra per un presumpte delicte contra la salut pública. El jutjat d’instrucció número 6 de Rubí investiga el cas, però manté tancada la seu. La junta del Club Kali ja va demanar la reobertura de l’espai i davant la negativa, l’associació presentarà un nou recurs.

El president del Club Kali, Àngel Benito, ha lamentat els arguments de la jutgessa per desestimar la seva petició i ha avançat que per això presentaran un nou recurs.

Si el tràmit es desestimat, presentaran un nou recurs, en aquest cas d’alçada, per portar el cas a un jutge superior. Amb aquests tràmits, el Club Kali preveu que el local es pugui reobrir al Nadal.

De moment, l’associació ha acomiadat el personal davant la impossibilitat d’afrontar els pagaments i només manté el lloguer de l’espai, d’uns 1.000 euros. La junta segueix activa a l’espera de les ressolucions judicials. A més, el Club Kali preveu que durant aquest mes la conselleria de Salut de la Generalitat presenti la proposta de bones pràctiques per aquest tipus d’entitats, fet que el Club Kali espera que els hi serveixi d’ajut davant les instàncies judicials.

FONT: www.cugat.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Conoce nuestro Manual de Buenas prácticas