Diumenge 24/5, ¡¡el teu vot es imprescindible!!

diumenge 24/5 a votar!!

11334203_848363545234109_8661599481750257967_o

LA POLÍTICA, ¡O LA FAS O TE LA FAN!

Les dues federacions d’Associacions Cannàbiques de Catalunya – CatFAC i Fedcac- fan públiques dues imatges de campanya per recordar a totes les persones usuàries de cànnabis i a totes les persones que estimen les llibertats en general, la importància de sortir a votar aquest diumenge, 24 de maig, en els comicis municipals per fer sentir la nostra veu.
Sortim totes i tots, i utilitzem el nostre vot per defensar els nostres drets donant suport a aquells partits que porten en els seus programes electorals promoure una regulació integral del cànnabis i abandonar les polítiques repressives i prohibicionistes.
Des d’avui fins diumenge, fem circular aquestes imatges i parlem amb tothom per què es sàpigui que no votar afavoreix la majoria, que votar en blanc afavoreix la majoria i que només votant opcions que ens tinguin en compte podem aconseguir un canvi en els nostres pobles i ciutats.
Aquest diumenge, si ets una persona usuària de cànnabis, si ets una persona que creu en la llibertat, si ets una persona que creu en el respecte, en la salut, en els drets humans, no et quedis a casa! Ves a votar i ataca la repressió amb la millor arma, el teu vot.
Un vot a la llibertat! El futur és a les nostres mans!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Conoce nuestro Manual de Buenas prácticas